Aikido Lviv

Шувар split Рейдер Вишиванка T.G.Amigo gas station the grill ibis style Дитяча планета ЯпонаХата

Роберт Мустард (Robert Mustard)

mustard

7 Дан Айкідо Йосінкан

Роберт Мустард сенсей почав вивчати Айкідо Йосінкан під керівництвом Такеші Kімеда сенсея (8 Дан) протягом 30 років тому. Після досягнення рівня Sandan (3-й Дан, чорний пояс), він залишив Торонто, щоб продовжити вивчення Айкідо Йосінкан у Хомбу Додзьо (штаб-квартира) в Токіо.

У 1987 році, Мустард сенсей завершив інтенсивні 9 місячні курси "Senshusei" - курси підготовки, які були обов'язковими для підготовки токійської поліції та інструкторів Хомбу Додзьо. Як прямий результат його виснажливих тренувань, він став одним з перших іноземців, який отримав премію за краще виконання технік на щорічній Японській Йосінкан Айкідо Демонстрації.

Майже 10 років він тренувався у Годзо Сіода Канчо - засновника Айкідо Йосінкан, Такафумі Такено сенсея, 9 Дан, а також у Цутому Тіда сенсея, 8 Дан. У 1991 Мустард сенсей був призначений Itaku Сідоін при Сіода Канчо і залишився головним іноземним інструктором в Йосінкан Хомбу Додзьо, а в 1995 році повернувся до Канади.

Сьогодні він визнаний у всьому світі, як один з найкращих викладачів Айкідо Йосінкан. Він проводить семінари з Айкідо по всьому світу. А також заняття у власному додзьо, яке знаходиться в Барнабі, Британська Колумбія, Канада.

У березні 2009 року Мустард сенсей проводив тренувальний семінар у Львові, Україна.

Назад